Itt közlöm eredeti helyesírással egy az Amerikai Egyesült Államokból érdeklődő kedves hölgy levelét:

###

Tisztelt Kazanlár ur!

Ma megismertem a munkajaval az interneten keresztul. Csodalatos! Nem is tudom kifejezni, mennyire erdekel meg tetszik a tema, meg a muveszet is csodaszep!

Most mar csak egy problemam van – nagyon nehez megtalalni itt Amerikaban, ahol most lakom. A Kazanlar tarotot mar nem adja ki a US Games Inc, igy az Amazon.com-on tobb, mint $300 dollart kernek erte az online antikvariumok. A Sumeremilhunt nem is lehet latni.

Szoval a kerdesem az, hogy vajon az egyik vagy mind a ketto pakli meg kaphato, vasarolhato Magyarorszagon. A baratnom, vagy sogornom, vagy akar valamelyik unokatestverem meg tudna venni nekem es elkuldeni. Sajnos nem tudtam magarol es a muveirol amikor utoljara voltunk otthon most januarban.

Volna meg egy kerdesem…tervez alkotni tobb tarotot, vagy konyvet? Egy amerikai konyvkiadonal dolgozom, ahol evente adunk ki 2-3 tarot csomagot (pakli + konyv). A Llewellyn a legregibb es legnagyobb fuggetlen metafizikai konyvkiado eszak amerikaban, 115 eves. Hatha meg van mondanivaloja…
: )

Nagyon szepen koszonom, es elnezest kerek, hogy ekezetet nem hasznaltam, mert a munkahelyi gepemen nincs meg a magyar billentyuzet. Remelem, azert olvashato nagyjabol. Es elnezest kerek az esetleges hibakert, bar felig magyar vagyok, ez nem az anyanyelvem.

Tisztelettel,
Galló Elysia

Senior Acquisitions Editor – Witchcraft, Paganism, Magic
Llewellyn Worldwide
2143 Wooddale Drive
Woodbury, MN 55125
1-800-THE-MOON, ext. 8616
651-312-8616
www.llewellyn.com
www.llewellyn.com/blog/paganism

###