Értesítem a tisztelt érdeklődőket, hogy 2012. év október 18-án levédettem a Kazanlár Tarot és tanításának módszertanát.

A Kazanlár Tarot használatát csak az taníthatja, aki tőlem, a módszer megalkotójától megvásárolta a törvény szerint jogilag levédett oktatási anyagot és akinek írásbeli engedélyt adtam az oktatásra.

Írásbeli engedély és franchise nélkül nem járulok hozzá, hogy bárki a Kazanlár Tarot-t és a hozzá tartozó módszert tanítsa, felhasználja a nevet részben, vagy egészben.

A Kazanlár Tarot engedély nélküli oktatása büntetőjogi következményekkel jár!

Dr. Kazanlár Áminollah Emil
tarotkártyafestő
Kazanlár Tarot szerzői jogtulajdonos

Azzal, hogy belép a www.kazanlar.hu honlap valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

A www.kazanlar.hu honlapon (a továbbiakban: lap) található tartalom dr. Kazanlár Emil Ámin (a továbbiakban: tulajdonos) szellemi tulajdona.

A tulajdonos fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A lap teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll, abból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.