Dr. Kazanlár Áminollah Emil lánya, Szilvia Fatima szervezésében 2023 őszén online Kazanlar Tarot tanfolyam indul. 

A 2023 őszén induló online Kazanlar Tarot tanfolyam tartalma: 

Az előadásokat, amelyeket 2020-2021-ben rögzítettünk, Dr. Kazanlár Áminollah Emil a filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója tartja, az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését. A résztvevők a szeminárium teljes időtartama alatt saját időbeosztásuknak megfelelően tekinthetik meg a videókat. 

A tanfolyam tartalma 20 × 45-60 perces videoanyag a Kis Arkánumok Kardok, Botok, Kelyhek és Érmék soráról, a Kazanlar Tarot Nagy Arkánumairól és két kirakási formuláról. A hallgatók ajándékba kapják a 2021-ben megújult külsőbe öltözött Kazanlar Tarot kártyacsomagot és a hozzá tartozó tankönyvet, amelyeket futárszolgálattal juttatunk el a hallgatók által megadott címre*. 

Az online tanfolyam díja igény esetén magában foglal egy egyéni konzultációt Dr. Kazanlárné Beátával, amely a kirakások gyakorlati alkalmazásában hivatott segíteni az ez iránt érdeklődőket. A konzultációs lehetőséget az elméleti anyag elsajátítása után érdemes igénybe venni, előre egyeztetett időpontban, Budapesten személyesen a Kazanlár Stúdióban. Amennyiben nem tud ellátogatni hozzánk, igyekszünk majd személyre szabott (pl. online, telefonos) megoldást találni. 

A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak, melyet elektronikus formában küldünk el a címzetteknek. 

A tanfolyamra webshopunkban fizethet elő az alábbi linken: 

Jelentkezem

A tanfolyam időpontja: 

2023. október 1. – 2024. január 31.

A tanfolyam ára 229.000 Ft, amelyet banki átutalással lehet rendezni. 

Fizetési határidő: 2023. október 1. 

A tanfolyam maximális létszáma 10 fő. 

*Külföldre történő szállítás esetén szállítási díjat számítunk fel. 

 

A Kazanlar Tarot-ról dióhéjban: 

A tarot segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, partnerünket, barátainkat, vagy éppen munkatársainkat. Megérthetjük, hogy mi áll egy bonyolult helyzet vagy egy számunkra nehézséget okozó probléma hátterében. A tarot megmutatja az okokat, és a lehetséges megoldásokat és segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában. 

Az egyiptomi, perzsa és hindu figurák mellett a tarot történetében először a Kazanlár Tarot lapjain jelennek meg a magyar legendárium alakjai: Szent István, Csaba Királyfi, Szent Margit, Emese, Toldi és Ferenc József. Ez az alkotás ökumenikus, többféle vallási megközelítést tartalmaz. 

Dr. Kazanlár Áminollah Emil 1939-ben született Teheránban, apai ágon török-tatár hercegi szultáni család sarja, anyai ágon pedig svájci, magyar származású. 1962 óta élt Magyarországon. Ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarotszakértő és -oktató, nyelvész, filozófus, tolmács. 1990 óta foglalkozott aktívan az ezoterikus festészet és a tarot művelésével, tanításával. 

A német Taschen Kiadó „TAROT” című, 2020 júliusában megjelent kötetében a Kazanlar Tarot Mágusa olyan „nagyágyúk” mágusainak társaságában árulhatja portékáját, mint Salvador Dalí, Mantegna, Bonifacio Bembo vagy éppen André Breton. 2021-ben nemcsak a Kazanlar Tarot megújult kiadása látott napvilágot, ám a művész legszebb alkotásait, köztük két tarotsorozatának eredeti festményeit és más miniatúráit, a budapesti Műcsarnokban tekinthették meg az érdeklődők. 

Jelentkezem

Ha maradt kérdése, írjon nekünk a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címre.