Dr. Kazanlár Áminollah Emil lánya, Szilvia Fatima szervezésében 2022 szeptemberében online Sumeremilhun Kerek Tarot tanfolyam indul.

A Sumeremilhun kerek tarot kártya az első jóskártya a világon, amely az abakáni és a magyar rovásírás alapján készült. E körkártya lapjain megelevenednek a sumér, a perzsa, a pártus, a hun és a magyar történelem és legendárium hősei. Felvonultatja előttünk többek között Subád Puábi sumér királynőt, Ársak királyt, Zarathusztrát, Hunort és Magort, Nagylábú Berta királynét, Szent István királyt, Szent Margitot, Attilát, és Nagy Szent Leó pápát, Göncöl szekerét és Mithrát, aki egymagában a semmi és a minden.

A kerek tarot tanfolyam nem csupán elméleti programból áll. A gyakorlati részben elsajátítható többek között a pártus kereszt kirakás a kerek kártyával, illetve a Sumeremilhun tarot és egy kristálygömb segítségével megvalósuló regressziós gyakorlat.

Az online Sumeremilhun kerek tarot tanfolyam tartalma:

11, körülbelül 45-70 perces videoelőadás, amelyeket 2021-ben rögzítettünk. Az előadásokat Dr. Kazanlár Áminollah Emil tartja, az általa, saját kutatásai alapján alkotott, 24 lapból álló kerek tarot kártyacsomaggal, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését.

A résztvevők a szeminárium teljes időtartama alatt saját időbeosztásuknak megfelelően tekinthetik meg a felvételeket. A tanfolyam résztvevői ajándékba kapják a 24 lapból álló Sumeremilhun kerek tarot kártyát és a hozzá tartozó jegyzeteket, amelyeket futárszolgálattal juttatunk el a hallgatók címére.

A szemináriumot elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak, melyet elektronikus formában küldünk el a címzetteknek.

 

Jelentkezés:

A tanfolyamra webshopunkban fizethet elő az alábbi linken:

Jelentkezem

A tanfolyam időpontja:

2022. szeptember 1. – 2022. november 30.

A tanfolyam ára, most 10.000 forint kedvezménnyel:

119.000 Ft, amelyet banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.*

Fizetési határidő: 2022. augusztus 31.

Fontos információk: Befizetéseket az augusztus 31-i határidőn túl nem áll módunkban fogadni. Kerek tarot tanfolyamot a következő egy évben várhatóan nem indítunk.

*Külföldre történő szállítás esetén szállítási díjat számítunk fel.

A résztvevők maximális száma: 10 fő

 

Miben különleges a Sumeremilhun tarot?

Ez a mind formájában, mind tartalmában unikális kártyacsomag a Kazanlár Tarot svájci, majd belgiumi megjelenése után, 2002-ben született meg Dr. Kazanlár Áminollah Emil korábbi kutatásai alapján. A perzsa miniatúrafestészet stílusában megfestett tarot a világon egyedülállóan szorosan kötődik a magyar legendákhoz és történelmi hősökhöz, történeteinek legfőbb ihletője a Tárih-i Üngürüz (A magyarok története) című 16. századi mű. A tarot-hoz hagyományosan kapcsolódó héber vagy latin ábécé helyett a művész a magyar rovásírás betűit alkalmazza a képeken, amelyek rokoníthatóak a perzsa ékírás betűivel, s amelyeket jóslásra is használtak, s használnak. A hangjelölő rovásírás betűivel való jóslás tradíciója ugyancsak egyedülálló alkotóeleme a Sumeremilhun tarot-nak. Annak lényegét nem a tudományos precizitás vagy a fizikai szemmel látható világ zord logikája adja, hanem sokkal inkább a benne rejlő metafizikai költői szabadság, a nagyszerű hiedelmek poézise.

„Az ezoterikus nem elégszik meg azzal, hogy csak hiszi a hitét, ő tudni akarja a hitét, elmélyed a témában.”

 

Jelentkezem

Ha maradt kérdése, írjon nekünk a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címre.