A tanfolyam tartalma:

A filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója 2021. június 1-jén az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal kis létszámú nyári online tanfolyamot indít, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését.

A tanfolyam tartalma 20 x 45-60 perces előre rögzített videoanyag a Kis Arkánumok Kardok, Botok, Kelyhek és Érmék soráról, a Nagy Arkánumokról, illetve az anyag része két kirakási formula bemutatása. A tanfolyam díja magában foglalja a „papíralapú” tananyagot (tankönyv és Kazanlár Tarot kártyacsomag), amelyet eljuttatunk a befizetők által megadott magyarországi címre*. A tanfolyam anyaga 2021. augusztus 31-ig lesz elérhető. A szemináriumot elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak, melyet elektronikus formában juttatunk el a címzettekhez.

*Ha Ön külföldre kérné a tananyag kiküldését, kérem, írjon nekünk, hogy egyeztessünk a csomagküldés feltételeiről.

 

A tanfolyam időpontja:

  1. június 1. – augusztus 31.

Az előre rögzített tananyag ebben az időszakban korlátlanul hozzáférhető lesz a hallgatók számára.

 

A jelentkezés menete:

Amennyiben részt kíván venni a tanfolyamon, kérem, töltse ki a regisztrációs űrlapot a

www.kazanlartarot.hu/regisztracio webcímen.

Jelentkezem

Az űrlap beérkezése után a jelentkezőknek megküldjük befizetéshez szükséges adatokat, majd a számla kiegyenlítését követően a videoanyagok eléréséhez szükséges részleteket.

A 2021 júniusában induló tanfolyam maximális létszáma 12 fő.

A regisztrációs űrlap kitöltésének határideje: 2021. május 21.

Fizetési határidő: 2021. május 24.

A tanfolyam díja: 218.000 Ft

A hallgatók exkluzív meglepetésként Illés Sarolta: Áminollah című könyvét kapják ajándékba, amelynek lapjain megelevenedik Dr. Kazanlár Áminollah Emil fordulatokban és izgalmakban bővelkedő élete, és amely által egy kicsit személyesebb betekintést nyerhetnek egy sajátos kultúra titokzatos világába, a perzsa és a török történelembe, a hatvanas-hetvenes és azt követő évek kis magyar sajátosságaiba, egyúttal megismerkedhetnek a mester látásmódjával.

Esetleges kérdéseiket a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címen várjuk.

 

A Kazanlár Tarot-ról dióhéjban:

A tarot segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, partnerünket, barátainkat, vagy éppen munkatársainkat. Megérthetjük, hogy mi áll egy bonyolult helyzet vagy egy számunkra nehézséget okozó probléma hátterében. A tarot megmutatja az okokat, és a lehetséges megoldásokat és segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában.

Az egyiptomi, perzsa és hindu figurák mellett a tarot történetében először a Kazanlár Tarot lapjain jelennek meg a magyar legendárium alakjai: Szent István, Csaba Királyfi, Szent Margit, Emese, Toldi és Ferenc József. Ez az alkotás ökumenikus, többféle vallási megközelítést tartalmaz.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil 1939-ben született Teheránban, apai ágon török-tatár hercegi szultáni család sarja, anyai ágon pedig svájci, magyar származású. 1962 óta él Magyarországon. Ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarotszakértő és -oktató, nyelvész, filozófus, tolmács. 1990 óta foglalkozik aktívan az ezoterikus festészet és a tarot művelésével, tanításával.A filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója 2021. február 1-jén az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal online tanfolyamot indít, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését.

Jelentkezem