Dr. Kazanlár Áminollah Emil lánya, Szilvia Fatima szervezésében 2022 szeptemberében online Kazanlar Tarot tanfolyam indul.

A 2022 szeptemberében induló online Kazanlar Tarot tanfolyam tartalma:

Az előadásokat, amelyeket 2020-2021-ben rögzítettünk, Dr. Kazanlár Áminollah Emil a filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója tartja, az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését. A résztvevők a szeminárium teljes időtartama alatt saját időbeosztásuknak megfelelően tekinthetik meg a videókat.

A tanfolyam tartalma 20 x 45-60 perces videoanyag a Kis Arkánumok Kardok, Botok, Kelyhek és Érmék soráról, a Kazanlar Tarot Nagy Arkánumairól és két kirakási formuláról. A hallgatók ajándékba kapják a 2021-ben megújult külsőbe öltözött Kazanlar Tarot kártyacsomagot és a hozzá tartozó tankönyvet, amelyeket futárszolgálattal juttatunk el a hallgatók által megadott címre.

A tanfolyamot elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak, melyet elektronikus formában küldünk el a címzetteknek.

 

A tanfolyamra regisztrációs űrlapunk kitöltésével lehet jelentkezni:

 

Jelentkezem

A tanfolyam időpontja:

2022. szeptember 1. – december 31.

A tanfolyam ára, most 20.000 forint kedvezménnyel:

198.000 Ft, amelyet banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.

Fizetési határidő: 2022. augusztus 31.

Fontos információk: Befizetéseket az augusztus 31-i határidőn túl nem áll módunkban fogadni. Kazanlar Tarot tanfolyamot a következő egy évben várhatóan nem indítunk.

A 2022 szeptemberében induló tanfolyam maximális létszáma 10 fő.

*Külföldre történő szállítás esetén szállítási díjat számítunk fel.

 

A Kazanlar Tarot-ról dióhéjban:

A tarot segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, partnerünket, barátainkat, vagy éppen munkatársainkat. Megérthetjük, hogy mi áll egy bonyolult helyzet vagy egy számunkra nehézséget okozó probléma hátterében. A tarot megmutatja az okokat, és a lehetséges megoldásokat és segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában.

Az egyiptomi, perzsa és hindu figurák mellett a tarot történetében először a Kazanlár Tarot lapjain jelennek meg a magyar legendárium alakjai: Szent István, Csaba Királyfi, Szent Margit, Emese, Toldi és Ferenc József. Ez az alkotás ökumenikus, többféle vallási megközelítést tartalmaz.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil 1939-ben született Teheránban, apai ágon török-tatár hercegi szultáni család sarja, anyai ágon pedig svájci, magyar származású. 1962 óta élt Magyarországon. Ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarotszakértő és -oktató, nyelvész, filozófus, tolmács. 1990 óta foglalkozott aktívan az ezoterikus festészet és a tarot művelésével, tanításával.

A német Taschen Kiadó „TAROT” című, 2020 júliusában megjelent kötetében a Kazanlar Tarot Mágusa olyan „nagyágyúk” mágusainak társaságában árulhatja portékáját, mint Salvador Dalí, Mantegna, Bonifacio Bembo vagy éppen André Breton. 2021-ben nemcsak a Kazanlar Tarot megújult kiadása látott napvilágot, ám a művész legszebb alkotásait, köztük két tarotsorozatának eredeti festményeit és más miniatúráit, a budapesti Műcsarnokban tekinthették meg az érdeklődők.

Jelentkezem

Ha maradt kérdése, írjon nekünk a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címre.