A 2021. szeptemberi online tanfolyam résztvevői elsőként vehetik majd kezükbe a Kazanlár Tarot kártyacsomag megújult, 2021-es kiadását, amely csak októberben kerül majd kereskedelmi forgalomba.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil, a filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója 2021. szeptember 6-án az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal online tanfolyamot indít, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését.

A 2021 szeptemberében induló online Kazanlár Tarot tanfolyam tartalma:

Az előadásokat Dr. Kazanlár Áminollah Emil tartja, előre rögzített formában, vagyis a résztvevők a szeminárium teljes időtartama alatt saját időbeosztásuknak megfelelően tekinthetik meg azokat.

A tanfolyam első moduljának tartalma 8 x 45-60 perces videoanyag a Kis Arkánumok Kardok, Botok és Kelyhek soráról. A hallgatók ajándékba kapják a 2021-ben megújult külsőbe öltözött Kazanlár Tarot kártyacsomagot és a hozzá tartozó tankönyvet, amelyet futárszolgálattal juttatunk el a hallgatók által megadott magyarországi címre*. Az első modul videói 7 hétig lesznek elérhetőek.

A második modul anyaga a Kis Arkánumok Érmék sora, a Nagy Arkánumok és két kirakási formula, összesen 12 x 45-60 percben; elvégzését az első modul elvégzése után javasoljuk. A második modul időtartama 10 hét. A mindkét modult elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak, melyet elektronikus formában juttatunk el a címzettekhez.

*Ha Ön külföldre kérné a tananyag kiküldését, kérem, írjon nekünk, hogy egyeztessünk a csomagküldés feltételeiről.

 

A tanfolyamra regisztrációs űrlapunk kitöltésével lehet jelentkezni:

 

Jelentkezem

A tanfolyam időpontja:

  1. modul: 2021. szeptember 6. – október 24.
  2. modul: 2021. október 25. – december 31.

A tanfolyam ára:

1. modul: 109.000 Ft

2. modul: 109.000 Ft

1. és 2. modul egy összegben: 218.000 Ft. Az egy összegben befizetők ajándék könyvet kapnak.

Fizetési határidő: 2021. augusztus 15.

A 2021 szeptemberében induló tanfolyam maximális létszáma 20 fő.

 

A Kazanlár Tarot-ról dióhéjban:

A tarot segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, partnerünket, barátainkat, vagy éppen munkatársainkat. Megérthetjük, hogy mi áll egy bonyolult helyzet vagy egy számunkra nehézséget okozó probléma hátterében. A tarot megmutatja az okokat, és a lehetséges megoldásokat és segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában.

Az egyiptomi, perzsa és hindu figurák mellett a tarot történetében először a Kazanlár Tarot lapjain jelennek meg a magyar legendárium alakjai: Szent István, Csaba Királyfi, Szent Margit, Emese, Toldi és Ferenc József. Ez az alkotás ökumenikus, többféle vallási megközelítést tartalmaz.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil 1939-ben született Teheránban, apai ágon török-tatár hercegi szultáni család sarja, anyai ágon pedig svájci, magyar származású. 1962 óta él Magyarországon. Ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarotszakértő és -oktató, nyelvész, filozófus, tolmács. 1990 óta foglalkozik aktívan az ezoterikus festészet és a tarot művelésével, tanításával.

A német Taschen Kiadó „TAROT” című, 2020 júliusában megjelent kötetében a Kazanlár Tarot Mágusa olyan „nagyágyúk” mágusainak társaságában árulhatja portékáját, mint Salvador Dalí, Mantegna, Bonifacio Bembo vagy éppen André Breton. 2021-ben nemcsak a Kazanlár Tarot megújult kiadása látott napvilágot, ám a művész legszebb alkotásait, köztük két tarotsorozatának eredeti festményeit és más miniatúráit, a budapesti Műcsarnokban tekinthették meg az érdeklődők.

Jelentkezem

Ha maradt kérdése, írjon nekünk a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címre.