Két részből álló Kazanlár Tarot tanfolyam

Dr Kazanlár Aminollah Emil a Teheráni Szépművészeti Egyetem, valamint Eötvös Loránd Tudomány Egyetem volt tanára a filozófia tudomány doktora a saját maga alkotta 80 lapos Kazanlár tarot kártyával, mely lapokat Magyarországon kívül kiadtak Svájcban és Belgiumban Budapest XXII. kerületében a Promontor utca 52.-ben Kazanlár tarot tanfolyamot tart ,mely két szemeszterből, azaz két részből áll.
A tanítás vasárnaponként délután 2 órától 5 óráig tart.
Az első rész tandíja 90000Ft,mely az első órán kerül befizetésre.
Részletfizetést sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Az első rész tanítási napjai:

2020.
február 9, 16, 23
március 1, 8, 22
tehát hat alkalom.

A tandíj befizetésekor hallgatók megkapják a Kazanlár tarot kártyacsomagot és a Kulcsszavak és mesék című tankönyvet.

A második rész tanítási napjai

2020.
március 29,
április 5, 19, 26
május 3, 10, 17, 24
tehát nyolc alkalom

A tandíj szintén 90 000 Ft

Amennyiben valaki két részt egyben kifizeti 10 000 Ft kedvezményt adunk.
Így az egész kurzus 180 000 Ft helyett 170 000 Ft-ba kerül.

A két szemeszter elvégzése után a tanulók emléklapot, diplomát kapnak.

A tanfolyam anyaga a 80 lap történeti, történelmi hátterének az ismertetését, majd ezen lapokkal való gyakorlati alkalmazások módszerét tartalmazza: az ősi Egyiptom, a távoli Irán, az ókori India történelméről a hozzájuk kapcsolódó regékből és mondákból, valamint a magyar kultúra különböző alakjairól, egyes magyar szentekről nyújt ismereteket.
Ezen anyag elsajátítása után kerül sor a lapok gyakorlatban való alkalmazására, tehát a kirakásra. Amikor is a hallgatók a leadott anyag birtokában, saját helyzetük elemzésére tudják alkalmazni a tanultakat.
A tarot ugyanis a narratív elbeszélő mese szereplőivel való azonosulás képességével, a lelki magyarázatok által működik.

Végül néhány mondat a házirenddel kapcsolatban

  • Kérem, hogy érkezzenek pontosan
  • A dohányzás az egész területen tilos
  • Az előadásokon kép és hang felvétel nem készíthető, az órán készült jegyzeteket, a tananyagot, a kártyát a könyveket a hallgatók kizárólag saját célra használhatják. Minden más felhasználás előtt a szerző engedélyét kell kérni, kérem, hogy ezt tartsák tiszteletben.
  • A tanfolyam meghatározott logikai sorrenden alapul, melyek egységes egészet képeznek, ezért kérem, hogy a saját érdekében mindenki úgy intézze, hogy minden tanfolyami alkalommal meg tudjon jelenni.

Tekintettel arra, hogy meghatározott számú ülőhellyel rendelkezünk, kérem, hogy részvételi szándékukat időben jelezzék telefonon, vagy emailben

Kellemes ünnepeket és jó tanulást kívánva:
Tisztelettel: dr Kazanlár Aminollah Emil
okleveles pedagógus