A filozófiatudomány doktora, az ELTE és a Teheráni Képzőművészeti Egyetem volt oktatója 2021. február 1-jén az általa festett, 80 lapból álló tarot kártyacsomaggal online tanfolyamot indít, ismertetve a lapok történetét, jelentéseit, valamint a szeminárium végén két kirakási formulát és azok elemzését.

A 2021 februárjában induló online Kazanlár Tarot tanfolyam tartalma:

A tanfolyam első moduljának tartalma 8 x 45-60 perces videoanyag a Kis Arkánumok Kardok, Botok és Kelyhek soráról, és díja magában foglalja a „papíralapú” tananyagot (tankönyv és Kazanlár Tarot kártyacsomag), amelyet eljuttatunk a befizetők által megadott magyarországi címre. Az első modul videói 6 hétig lesznek elérhetőek.

A második modul anyaga a Kis Arkánumok Érmék sora, a Nagy Arkánumok és két kirakási formula, összesen 12 x 45-60 percben; elvégzését az első modul elvégzése után javasoljuk. A második modul időtartama 8 hét. A mindkét modult elvégző hallgatók oklevelet (emléklapot) kapnak.

Az előadásokat Dr. Kazanlár Aminollah Emil tartja, előre rögzített formában.

A tanfolyamra regisztrációs űrlapunk kitöltésével lehet jelentkezni:

Jelentkezem

 A tanfolyam időpontja:

  1. modul: 2021. február 1. – március 14.
  2. modul: 2021. március 15. – május 2.

A tanfolyam ára:

1. modul: 109.000 Ft
2. modul: 109.000 Ft
1. és 2. modul egy összegben: 218.000 Ft (az egy összegben befizetők ajándék könyvet kapnak)

Fizetési határidő: 2021. január 18.

A 2021 feburárjában induló tanfolyam maximális létszáma 25 fő.

A Kazanlár Tarot-ról dióhéjban:

A tarot segítségével jobban megérthetjük önmagunkat, partnerünket, barátainkat, vagy éppen munkatársainkat. Megérthetjük, hogy mi áll egy bonyolult helyzet vagy egy számunkra nehézséget okozó probléma hátterében. A tarot megmutatja az okokat, és a lehetséges megoldásokat és segítséget nyújthat a helyes út megtalálásában.

Az egyiptomi, perzsa és hindu figurák mellett a tarot történetében először a Kazanlár Tarot lapjain jelennek meg a magyar legendárium alakjai: Szent István, Csaba Királyfi, Szent Margit, Emese, Toldi és Ferenc József. Ez az alkotás ökumenikus, többféle vallási megközelítést tartalmaz.

Dr. Kazanlár Áminollah Emil 1939-ben született Teheránban, apai ágon török-tatár hercegi szultáni család sarja, anyai ágon pedig svájci, magyar származású. 1962 óta él Magyarországon. Ezoterikus festőművész, író, műfordító, tarotszakértő és -oktató, nyelvész, filozófus, tolmács. 1990 óta foglalkozik aktívan az ezoterikus festészet és a tarot művelésével, tanításával.

Jelentkezem

Ha maradt kérdése, kérem, írjon nekünk a tanfolyam[kukac]kazanlar[pont]hu e-mail címre.