Dr. Kazanlár Aminollah Emil tarotfestőművész 2019 novemberében „Smaradgtábla Tarot” néven óegyiptomi tarotkártya tanfolyamot indít, melyre szeretettel várja a leendő kedves tanítványokat.

Az óegyiptomi tarotszeminárium

helyszíne: 1222 Budapest, Promontor u. 52.

időtartama: hét alkalom, vasárnaponként 2 órától 5 óráig

Időpontok:

November 3, 10, 17, 24
December 1, 8, 15

A beiratkozás és a tandíj befizetése az első órán történik. A tanfolyam ára: 80000 Ft, részletfizetést nem áll módunkban elfogadni. Beiratkozáskor a hallgatók megkapják a 24 lapból álló Smaragdtábla Tarot-t, illetve a 29 oldalas tanfolyami jegyzetet. A jegyzet tartalmazza azt a két kirakási sémát, amelyekkel majd az utolsó órákon dolgozunk.

A tanfolyam tematikájának rövid bemutatása:

A Smaragdtábla az óegyiptomi tarot. Az egyetlen fennmaradt valódi, régi Nílus-menti tarot, amelyre eddig rátaláltak a Királynők Völgyében, 1777-ben. Az eredeti példány kb. Kr. előtt 40-ből származik. A kártya tulajdonosa, akinek a sírjában azt megtalálták, Ptolemaida Arszinoé Szameref, Ízisz főpapnője, Alexandriában élt, s nem utolsósorban Kleopátra leánytestvére volt.

A modern korban – a XIX. század végén – a francia Jean Baptiste Pitois, művésznevén Paul Christian ezoterikus festő és író másolta le és kezdte a kártyát használni, szép sikerrel.

Jómagam Paul Christian másolatának csupán nagy titkait tartom hitelesnek, így e kártyákat vettem bele abba az általam adaptált másolatba, amelyből tanítok. Ennek alapján kialakított – és levédetett – tanítási módszeremet különböző forrásokból merítettem.

A tanfolyam ideje alatt a hallgatók beavatást kapnak, miután elmondják „a jósok hipokratészi ígéretét”.

Kérem, hogy részvételi szándékukat előzetesen telefonon, vagy e-mailben jelezzék!

Jó ezoterikus időutazást kívánok az Ókori Egyiptom mitológiájában!